Lembu Unicorn..!!


Alamak..!! nampak ganas pulak bila lembu ni bertanduk satu kan..lembu ni bikan man belon punya,tapi Jia Kebing punya..semasa lembu ni dilahirkan 2 tahun lepas,Jia Kebing perasan yang ada satu bonjol kat kepala lembu ni.tapi sekarang,dia sendiri yang terkejut beruk bila melihat bonjolan tu membesar sehingga  20 cm..lembu ni sekarang telah popular dan semua pelancong yang datang ke China ingin datang sendiri melihat lembu unicorn ni..ada lagi gambar lembu ni kat bawah..







p/s : ingatkan kuda je unicorn,lembu pun nak jugak..hahaha !!


4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)