Uji Mata Anda..!!


Hari ni bos nak uji mata korang dengan ujian yang telah pun bos jalani dengan jayanya..hehe..tapi ujian ni dalam bahasa Inggeris k..Selamat mencuba and good luck !!

* UPDATE

 A small test to check eyesight yourself. Hope it will work. please follow the guidelines.. ...
1. First close one of your eye .( tutup mata korang sebelah..hehe )
2. Move your mouse point at the red *.( letak cursor kat star merah di bawah )
3. Right click at the red *.( right klik, cursor masih di star merah )
4. Then click on "select all". ( lepas tu klik select all )
5. Then you will see the result .( dapat jawapan nya kat bawah )


* 

Stupid !
People ask you to do something and you do it without applying your mind ;)
Your eye sight is allright, But Your Mind has got Problem hehehehe ... Ha...HA...HA. ..!!!


NOW ENOUGH...GO BACK TO UR WORK ....


I am also a VICTIM of this ...


If u r angry THEN SHARE IT TO YOUR BEST FRIEND ..



Wakakakakaka...!!! kan dah kena..



7 comments:

  1. @The Nurul

    aik..tak boleh ke..nurul dah ikut arahan tu betul2 ke..?mesti boleh lah..cuba lagi..

    ReplyDelete
  2. betul. tak jadi. tak mau lah. nnt keluar entah apa apa. hahahah serammmm!!!!

    ReplyDelete
  3. k..nanti bos cuba check apa masalhnya ni..

    ReplyDelete
  4. hahaha tbe2 ada stupid hahahaha try ctrl+A hahahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha!! nice one! toing! kena sebijik!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)