Aktiviti planking..nak tahu apa planking?

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-3
“Planking” adalah satu aktiviti di mana seseorang itu perlu berbaring secara terlungkup di tempat yang luar biasa macam kat tepi jalan ke,tengah jalan ke,atas bumbung rumah ke dan tempat tu jugak hendaklah tidak selaras..maknanya tak rata la..tangan pulak,mesti berada disisi badan..jurugambar jugak perlu ada untuk menyempurnakan aktiviti “Planking” ni.lepas ambik gambar hendaklah dipaparkan di internet..ini sebahagian dari aktiviti ni la..pemain “planking” ni perlu bersaing untuk mencari lokasi yang paling luar biasa dan pelik..hehe..kalau boleh dekat tempat awam,ajak orang yang lalu lalang kat situ join “planking” sekali..lagi ramai lagi bagus..kira menang la..hadiah tak tau pulak apa kan..untuk suka-suka je kot..haha..!! sapa-sapa yang rasa nak buat “planking” ni,dipersilakan..aktiviti planking tengah hot kat internet sekarang ni..hohoho…lagi gambar planking di bawah.
Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-2

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-21

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-19

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-18

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-17

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-16

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-11

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-15

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-10

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-9

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-7

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-1

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-6

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-8

Bizarre-And-Funny-Planking-Craze-4
Yang ni paling best..haha..!! selamba je dia terlungkup atas kereta polis..hahaha….

4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)