Melukis menggunakan zakar

Tim_Patch_Penis_Painter_8
Haha..jangan tak caya..ini memang kenyataan..bukan cobaan..hehe.nama pelukis ni ialah tim patch.seorang pelukis dari england.dia ni melukis tidak menggunakan satu berus pun..dengan hanya menggunakan zakar nya..wohoo..!!
kadang-kadang dia akan menggunakan khidmat punggungnya untuk mengecat background lukisan..si tim patch ni jugak telah menjelajah keseluruh dunia(malaysia dia dah datang ke?)demi memperkenalkan teknik terbaru melukis ini..
akhir sekali,tim patch telah menyertai 2 pertandingan melukis pada tahun 2007 dan 2008 namun sekali pun dia tak menang..kah kah kah..! macam mana nak menang kalau lukis pakai anu tu..ngilu…haha….
Tim_Patch_Penis_Painter_7

Tim_Patch_Penis_Painter_1

Tim_Patch_Penis_Painter_2

Tim_Patch_Penis_Painter_3

Tim_Patch_Penis_Painter_4

Tim_Patch_Penis_Painter_5

Tim_Patch_Penis_Painter_6

24 comments:

  1. toksah la dtg malaysia..sure kena bunuh...

    ReplyDelete
  2. nape blog nie ada je entry lucah erk?mmg suke erk buat entry2 g2?

    ReplyDelete
  3. @puteri.dyne94

    tak le lucah mana pun..dah kena tutup..hehe..

    ReplyDelete
  4. @ZWAN SABRI

    LOL..ha..yang ni lucah..kahkahkah..

    ReplyDelete
  5. errrrrr.........ish kuman laaa glerrrr

    ReplyDelete
  6. @i'm ezza haniza

    haha..dia letak antiseptic awal2 kot..haha..

    ReplyDelete
  7. hahaha macam2lah..
    ni kalau dtg Malaysia kompom rmai org nk tgk.. haha

    ReplyDelete
  8. @hawiz

    tu la pasal..kreatif nak mampus..haha..

    ReplyDelete
  9. @cengkerangcipot

    kalau dia dtg malaysia,bos tutup mata..kahkahkah..

    ReplyDelete
  10. selamber je die telanjang bulat camtu =.= kalau die datang m'sia bos pecattttt diaaa xD khkehkehee...

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. waduh2...leh lak mcm tu!! dtg malaysia siap laaa hihi :P

    Meh sini: Kisah Percintaan Uda dan Dara yang Cukup Tragis!!

    ReplyDelete
  12. eeeeyekkk!!!! ad0i la.. ad je mcm ni.. huhu

    ReplyDelete
  13. @Mambang Terbang

    bos suruh dia duduk tengah panas..biar dia melukis dalam kesedapan dibawah terik matahari..haha..

    ReplyDelete
  14. @fadhdeela

    nama pun omputih..mesti nak buat perkara pelik2..hehe..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)