Berhati-hati bila letak kereta tepi jalan

jku

Akibat meletak kereta di tepi jalan atau dengan kata lain tempat yang tidak sepatutnya diletak kenderaan..berbelit ayat yaw !! haha..nasib owner kereta ni tak berapa baik sebab dia letak kereta dia time orang naik taraf jalan tu..nak salahkan orang buat jalan tu pun tak boleh,sebab diaorang pun ada deadline nak siapkan projek ni..haha..sekali dengan tayar-tayar diaorang turap da…kejam !! haha…

 

hjuy

 

wer

 

fdfds

1 comment:

  1. hahahha padan muka dia... nasib letak tepi...kalau tgh jln...kompom kena "turap" sampai Terkambus...ekekeke

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)