Gol freekick mohd aidil zafuan top 10 goal of the week

Fullscreen capture 05-Jul-11 85207 PM
Memang tak dapat dinafikan..gol yang dijaringkan oleh aidil zafuan semasa menentang taiwan 3 julai lepas sangat cantik..ala-ala freekick cristiano ronaldo..memang layak sangat masuk top 10 goal of the week.
website ni memaparkan gol-gol yang menarik dari setiap pelusuk dunia..korang boleh baca komen-komen dekat website tersebut yang rata-ratanya orang negara luar ramai yang memuji gol cantik aidil zafuan ni..
harap-harap malaysia lawan singapura nanti ada freekick macam ni lagi..hehe..nak tengok video,hit readmore.

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)