Muka cantik,ketawa tak berapa nak cantik.

Sayang seribu kali sayang..hahaha..apa punya ketawa da...sakit tekak bos dengar dia ni ketawa tau..buang masa 6 minit tengok dia ketawa..hehe..

video

2 comments:

  1. gelak macam x cukup nafas je...
    gehehehehe

    ReplyDelete
  2. bestnye tengok dia gelak, mintak kat dia share movie/cerita yg dia tengok, stress niii

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)