Rumah anti zombi kampung pisang..hehe..

Rumah dalam gambar atas ni bos rasa memang layak menjadi rumah anti zombi..hehe..walaupun zombi takda kan..perompak-perompak tu boleh kira zombi jugak..bos confirm,perompak yang nak pecah masuk rumah ni kena fikir banyak kali sebelum merompak..haha..kalau nak tau kenapa,kena la tengok sampai habis gambar-gambar ni..

Nak rompak rumah ni tak?? kah kah kah..hambek kaw..sekali dia tutup habis pakai konkrit..haha...!!

3 comments:

  1. super styyyyyyylo~

    anda dah baca komik atwr #4?
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Smart waras rumah ni..haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)