Keputusan perlawanan malaysia vs taiwan

Fullscreen capture 04-Jul-11 84853 AM

Perlawanan pertama yang berlangsung minggu lepas di menangi oleh pasukan negara dengan kemenangan 2-1.manakala perlawanan kedua yang berlangsung semalam dimenangi oleh taiwan  3-2..secara agregatnya,malaysia menang dengan kelebihan jaringan di tempat lawan 4-4.apa yang bos lihat,prestasi dan corak permainan pasukan malaysia sekarang ni,boleh dikatakan baik..banyak serangan merbahaya yang dihasilkan oleh pasukan malaysia..memang berbeza dengan pasukan malaysia yang lepas-lepas..terbaikla pasukan malaysia sekarang ni..lawan pasukan malaysia seterusnya ialah pasukan singapura..harap pasukan malaysia boleh kekalkan corak permainan yang ada sekarang..sekian,terima kasih..: )

3 comments:

  1. msia dh hebat! ps, xde shoutbox ke?

    ReplyDelete
  2. @Meck

    shoutbox kat atas..bawah header..hehe.

    ReplyDelete
  3. tak berapa puas hati lah dengan permainan semalam. team malaysia bleh buat lagi baik :D

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)