Video gajah serang manusia di india.

Fullscreen capture 03-Jul-11 65402 PM

Perilaku haiwan memang susah kita nak agak..contoh macam kes baru-baru ni lelaki yang mati kena patuk ular tedung peliharaannya..lebih 30 tahun dia main dengan ular..sampai dia boleh jamin,yang dia takkan mati kena patuk ular peliharaannya.tapi mati jugak..sama la macam dalam video ni.jangan ingat gajah terlatih tu tak boleh mengamuk..boleh buat main pulak gajah-gajah ni..hehe..jom tengok video gajah serang manusia ni..bos rasa-rasa si mangsa ni KO..tak pun lumpuh..gajah tu wei..besar..!!

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)