Video gol kemenangan arsenal vs malaysia asia tour 2011


Semalam memang bos betul-betul tak ingat match ni..sekali sampai rumah,bukak pc tengok keputusan malaysia kecundang..ades...jadi,oleh kerana tak dapat tengok keseluruhan perlawanan ni,jom kita tengok gol-gol sahaja..tak best la pulak tengok malaysia tak da sumbat gol kan..hehehe...yang bos hairan dan pelik,bila arsenal jaringkan gol,riuh je bunyi dalam stadium tu..arsenal bawak penyokong sendiri ke?? haha...!!


2 comments:

  1. Adohhh.. Kesian nar.. P penyokong The Gunners nang banyak juak.. haha..

    ReplyDelete
  2. @AmirFX

    haha..sik best la..dah main ngan malaysia,jadi penyokong malaysia lok..pas abis match baruk jadi penyokong arsenal balit..apa da.. :)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)