Teknik untuk mengurangkan kes kecurian kereta

Auto_AntiDiebstahlsystem_01

Masa mula-mula bos tengok gambar ni,bos ingatkan owner dia sidai tilam yang baru lepas anak dia kencing..rupa-rupanya ni adalah satu teknik bagi mengelakkan kereta dia kena curi..haha..!! nak bagi nampak macam buruk sikit supaya pencuri tak ada selera nak tapau kereta dia..rajin pulak owner kereta ni buat kerja bungkus-membungkus ni ek..hehe..benda kalau dah nak hilang,hilang jugak..betul tak?? : )

 

Auto_AntiDiebstahlsystem_02

 

Auto_AntiDiebstahlsystem_03

 

Auto_AntiDiebstahlsystem_04

 

Auto_AntiDiebstahlsystem_05

 

Auto_AntiDiebstahlsystem_06

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)