Polis trafik filipina yang sempoi..hehe...

Tak pernah lagi bos jumpa polis trafik kat malaysia macam ni..kalau jumpa,confirm bos ambik gambar dengan polis tu sekali..haha..!! lawak la pak cik ni..nak tengok video pak cik ni buang tebiat,hit readmore.

3 comments:

  1. haha adoi! boleh jd penari nehhh..

    bos.. bak mai emel adress ke dygastina@gmail.com

    sy mau invite ke blog..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Bukannya apa tu... nak mengelakkan kebosanan kerana rutin harian yang membosankan. Sesekali dia nak juga ubah keadaan... Tapi betul ke dia tu polis trafik..? ke mental dia yang trafik jam?

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)