Prank jamban yang jamban..hehehe..

Dalam video ni korang akan lihat mangsa prank mendapati diri mereka tak kelihatan dalam cermin..untuk menjayakan prank ni cuma perlu 2 bilik yang dihias serupa,cermin telus pandang dan sepasang kembar..kalau bos jadi mangsa prank tu,bos pun takut..hahaha..!!



sumber : randomblog

2 comments:

  1. hahah~sumpah kelakar,.klu kene kat aku mmg menangis guling2 aku asal muka aku xde dlm cermin tuh,.=p

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)