Robot pelukis..cool..!!

Robot_artist_1
Pemilik robot ni ialah patrick tresse..eleh..macam la kita kenal dia kan..haha..!! patrick hanya menggunakan bahan-bahan yang murah untuk membuat robot ni..sebab tu hasil lukisan robot dia tak berapa elok..hehe..kalau nak bandingkan dengan bos,cantik lagi lukisan robot ni tau..hahaha….jom layan video robot ni lukis wajah patrick sendiri.

1 comment:

  1. Hebatla robot nii.. nak satula nanti.. nak suruh lukis banyak2 muka aku.. HEHE

    MySuaraBlog: Kenangan Itu.. Rindulah!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)