Kurang ajar !!

Muka baby tu menunjukkan yang dia nak lempang je muka si penyuap tu..haha..!!

4 comments:

  1. hahaha...kalo baby tu ley bg,da bg dah tu

    ReplyDelete
  2. baby : kau igt ko besar.?Aku yg kecik ni lagi pun muka aku dh same besar ngn muka ko..blum tengok aku dh besar nnti cmne..hahah

    ReplyDelete
  3. haha. siot betul. kalau bby tu besaq sket, mau ditampaq je laki tu ;p

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)