Ikan dajjal

Ikan ni ditangkap oleh nelayan tempatan mexico..sebenarnya ikan dalam gambar atas ni ialah janin ikan yu.semasa di tangkap,ikan ni dalam perut mak dia..boleh panggil mak kan..haha..yang peliknya,matanya cuma satu seperti dajjal.buat masa ni,nelayan tempatan tersebut tidak mahu menyerahkan ikan tersebut kepada saintis untuk dibuat kajian..mungkin dia nak simpan buat tangkal kot..hehehe....



2 comments:

  1. yang peliknya, ikan ni bermata kat tengah... kan ikan mata kat tepi

    #wheneverimbored http://eleventx.blogspot.com/2011/07/grapevine-saya-budak-hingusan.html

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)