Kl gangster lawak wooh !!

Fullscreen capture 07-Jul-11 23501 PM

Dalam tengah syok-syok tengok cerita ni tadi,bos pun ter-detect la sesuatu yang join syok sekali dalam adegan pergaduhan di pasar ikan filem kl gangster ni..haha..seperti yang korang tengok dalam gambar di atas,pak cik tu taksub sangat tengok orang gaduh depan dia..sampai terlupa watak dia dalam tu,tengah ketakutan kan..kah kah kah..dan ayat paling lawak dalam filem kl gangster ni masa si ajib tu cakap kat geng shark tu.

“ kau kalau aku sembelih 16 baru kau tahu erti penyesalan tau !! " 

memang lawak ayat dia ni..huahuahua..nak tengok lagi gambar pak cik syok ni,hit readmore.

 

Fullscreen capture 07-Jul-11 23435 PM

 

Fullscreen capture 07-Jul-11 23428 PM

 

Fullscreen capture 07-Jul-11 23511 PM

 

TENGOK ONLINE KL GANGSTER

DOWNLOAD KL GANGSTER

17 comments:

  1. haha, adegan pasar ni yg paling x logik.. memang btol tu bos..hehe

    semalam pon tengok dengan adik2, kitorang gelak besar tengok part ni :p

    ReplyDelete
  2. @ _Miss.Jannah_

    haha..part yang sofi jikan tu bos tak tahan..bahsa yang dia pakai puitis sangat..tak sesuai untuk gangster..kahkahkah..

    ReplyDelete
  3. perasan jgk bos yep.. p cite ni mmng terbaik, dalam gangster tu ada bnyak watak best, komedi pun ada.. style filem barat mcm tu gak, dlm aksi msti ada adegan lucu.. best2!

    ReplyDelete
  4. @Ibnushukran

    btol2..mmg best..bos tengok sekali tak cukup..hari dah masuk 3 kali..haha..

    ReplyDelete
  5. wahahahaha..
    lawak2..
    x series lalu org tua ya.. x pndey belakon.. ahahaha..

    ReplyDelete
  6. @Miziey

    haha..lawak gila herbs..kahkahkah..

    ReplyDelete
  7. haha..aku baruk nangga cer tok tek,jis..kali gia rupa org takut..yalah muka org tua ya dakya..takut gilak bah.. haha <3

    ReplyDelete
  8. @heliza suhaimi

    haha..aku dapat muka org tua tok,time cita ya buffer..cun2 juak muka org tua ya tgh girang tetak.haha..

    ReplyDelete
  9. aie hey... orang sarawak paduhal bos tok.. ;)

    movie tok nang best aie.. tapi ya la.. da juak dialog nak molah nya bunyik lucu gilak.. :p

    ReplyDelete
  10. @ _Miss.Jannah_

    hehe..aok la..kmk org kuching..miaw2..

    ReplyDelete
  11. haha, paduhal... ;)

    tok buah tangan k kitak..

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/kl-gangster-memang-tak-bole-blah.html

    makseh sbb kantoikan KL Gangster tok.. :p

    ReplyDelete
  12. ye saya!..

    zizan paling x leh bla...:)

    ReplyDelete
  13. @ _Miss.Jannah_

    wah..makseh...berik hadiah juak lok..hehe..

    ReplyDelete
  14. @zalin onceitalk

    hak hak hak..tu pun lawak jugak..part dia ckap 2 lori tu..skali dtg nah..mmg guling2 bos ketawa..

    ReplyDelete
  15. adeh2..byk miak swak tek..dah kedak rupa org jejak kasih r takorang ya.. haha..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum...

    Pakcik tu bukannya apa, cuma memberi sokongan pada Malek tu yang sedang belasah gengster... Kiranya sokongan moral la... Mungkin ia bukan satu kesilapan, tapi perkara yang disengajakan...

    ReplyDelete
  17. Memanglah dia gelak, aku yang ada kat situ pun mesti gelak jugak, Gengster badan besar macam Gajah.
    TApi kena belasah dengan Aaron Aziz yang kecik macam aku.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)