Video drama juvana tv3 episod 12

Sayang nya drama ni tak banyak episod..rasa tak puas pulak tengok kan..yang episod 11 drama juvana ni hujung-hujung tu sedih..rasa nak nangis je..hehe..apa kata korang layan dulu juvana episod 11 ni..kalau dah ada video episod 12,dengan pantas bos letak kat sini..hehe..


Full update..selamat menonton...










1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)