Rekod komen paling panjang dalam blog azizbos.com

Nah... sekali dia bagi esei da dekat komen..haha..esok baru bos baca habis..malam ni nak tido awal..kalau korang nak baca,boleh klik sini.rekod komen paling panjang dalam blog azizbos.com ni..pergh...memang panjang berjela...hehehe......









6 comments:

  1. apasal dia xbuat entri teros ? HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..tekejut tengok 10 komen dari org yg sama..rupa2nya ada episod..haha..

    ReplyDelete
  3. Rajinnya komen lok... Sik alang2.. haha.. Nway, aku ada baca komennya n secara menyeluruh kira betullah apa d padahnya... Sayangnya sekda molah blog n engkah entry tok lam blognya... Info tok nang sesuai nar bagi sidak nak sik faham2 gik.. haha...

    ReplyDelete
  4. Uih, pjg2.biasalah..kalau kite kupas isu2 sensitip mcm ni.mulalah msg2 nk kasi pndpt sndri.

    ReplyDelete
  5. mak ai.. ada award for komentaror terpanjang? hehe

    ReplyDelete
  6. sian ngan nya...

    syukurlah ada org sanggup berkongsi sebegitu panjang.. oh ai jeles yu..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)