Cara membuat luka tiruan

Teknik yang digunakan segelintir pengemis di negara china untuk meyakinkan orang ramai supaya bersimpati kepada mereka..memang nampak real sangat luka yang diaorang buat ni..




p/s : amacam? real kan? seremnye...( ayat adiputra kl gangster )

4 comments:

  1. bende apa yg dia guna nak nampak mcm merekah-rekah tu? tapi memang real...

    ReplyDelete
  2. Pergh. Darah palsu dia guna tu memang nampak real. Menyeringai lak ai. Haha.

    ReplyDelete
  3. Waaa.. Manyak lihai la itu olang... hahaa...

    ReplyDelete
  4. Meletop. haha . biasa nampak peminta sedekah luka-luka dekat area lrt masjid jamek.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)