Track roller coaster yang mampu membuat orang terkencing

Bos belum pernah naik roller coaster dan tak kan naik roller coaster..haha..sebab bos takut tinggi.
tanpa melengahkan masa lagi,jom kita tengok gambar orang yang baru lepas naik roller coaster ni..ni bukan calang-calang track roller coaster ni.."ini tak boleh jual..ini champion punya" ( iklan apek skuter champion) hehe..





Sampai terkencing wooh !! orang tua kat belakang tu selamber je..muka tak bersalah..kah kah kah..............

9 comments:

  1. mak aih bukan setakat terkencing...
    terberak, termuntah pon bley ni..
    tggi tu...

    ReplyDelete
  2. hahahhahahah! leks je org tua belakang tu kencing, heheheh! tapi memang rolerkoster kecut perut woo!

    ReplyDelete
  3. @shafiqabdshukor

    silap2 leh buat kematian ni..hehe..lemah jantung..

    ReplyDelete
  4. @Ieda Al-Habsyi

    ya..yang roda besar pusing2 tu pun bos tak berani naik,ni kan pula roller coaster..haha..!!

    ReplyDelete
  5. mak aih, sampai terkencing. tapi jangan sampai ade yang mati sakit jantung dekat atas tu sudah. haha.


    My latest entry : Perkara Yang Tak Pernah Terjadi Dalam Hidup, Hanya Dalam Filem

    ReplyDelete
  6. @shaffique

    sebab tu bos tak berani naik RC..tak tahu keupayaan jantung..boleh terima ke tidak kuasa G tu..haha..

    ReplyDelete
  7. haha siapa yang berani naik roller coster ni memang cool, awesome & berani gila.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)