Video drama juvana tv3 episod 13 akhir

Tak puas-tak puas....!! dahla main seminggu sekali..13 episod pulak tu..kasi  banyak episod lagi la..kan..cerita ni best apa...haiz..
Berbalik kepada drama juvana episod 13 ni iaitu episod terakhir,bos tak sangka yang cikgu skema tu rupa-rupanya sama kepala je dengan ketua cikgu sekolah juvana tu..haha..!! songlap duit dato..pa pun,sama-sama kita tunggu malam esok k..


selamat menonton













4 comments:

  1. sedap cite si botak nih ...jahat molek ..huhu

    ReplyDelete
  2. episod akhir tak dapat tonton lah...bley bagi ker tgk untuk episod akhir

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)