Ladang ganja terbesar ditemui (300 ekar)

Ladang ganja berkeluasan 300 ekar ditemui di selatan tijuana mexico sekaligus menjadi ladang ganja terbesar yang pernah ditemui di negara itu..ladang ni adalah empat kali lebih besar dari ladang ganja yang ditemui sebelumnya juga di mexico..pihak berkuasa mexico mengambil keputusan untuk membakar kesemua ganja ni..hehe...stim la kepala penduduk tempatan sekitar ladang tu kalau angin bawak asap lalu kat tempat mereka kan..haha !!



1 comment:

  1. Berapa nak untung sidak lamak tok ka?! Kaya wooo...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)