Kasi inject nugget mcdonald

Yummy...terliur pulak bos tengok nugget dalam gambar ni..siap boleh inject macam perisa sos..kat malaysia ada macam ni tak?? rasa nak pergi mcd la lepas ni.malam tadi dah bedal double cheese burger dengan big mac..hari ni nak bedal apa lagi ek? haha...!!






5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)