Trafik terkejut namanya ni..



Buat kenangan letak dalam blog ni..hehe...bukan selalu pun kan..sesekali sesekala je..terima kasih malaysia vs chelsea..haha..!!!

17 comments:

  1. pergh.. mendadak!!!hebat!!!!! ;)

    ReplyDelete
  2. @saiazuan

    nasib je..malaysia vs chelsea punya oenangan..kena tempias sikit..haha..

    ReplyDelete
  3. waahh naik mendadak!! hihihi :)

    ReplyDelete
  4. @DaHLia

    hehe..cita2 nak jadikan blog ni mesra seo mcm sis punya.. :)

    ReplyDelete
  5. @i'm ezza haniza

    lagi best dgn perodua..hehe..kena byj belaja lagi ni..

    ReplyDelete
  6. @fadhdeela

    tekejut tgok tadi..biasa kalau entri seo dapat 30 ke 40 online satu2 masa..tapi yg ni plak yg lebih2 ..hehe

    ReplyDelete
  7. huooo..power seh..
    nak mintak sikit traffic leh.? huhuhu

    ReplyDelete
  8. @Ecah Shafiee

    hehe..nah.. ecah pun pernah dpat mcm ni kot.. entri adinda evan dulu tu..bukan main meriah lagi blog ecah..haha..power gak tu..

    ReplyDelete
  9. peh tere nye mai la ajar saya macam mane nak tarik traffik ni

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)