Rumah bergerak will smith.

Rumah macam ni sesuai kalau nak jalan jauh..contoh dari johor nak pergi ke kedah..kan bapak jauh tu..haha..nak buat pergi sarawak dah sah-sah tak boleh..kalau treler ni boleh menyelam ok la jugak kan..haha..!! disebabkan peratusan untuk kita memiliki rumah bergerak macam will smith punya ni sangatlah rendah,kita tengok gambar-gambar dalaman rumah bergerak ni sambil berangan..hehe..!! jom-jom…telan air liur je la..kah kah kah..
















3 comments:

  1. pergh..bapak terliur..kalau kite paling jauh dari utara ke selatan malaysia la ek bos.??x de lah jauh mana pun..huhu

    ReplyDelete
  2. jauh gak tu cah..cube try test jalan kaki..hahaha..!!

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau ada rumah camni..

    -------------------------------------------
    nak ajak join komuniti blogger Malaysia di http://www.ohbelog.com/
    join dan dapatkan traffik FREE...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)