Beruk menggila dengan AK47

Askar kulit hitam ni ingat nak bodoh-bodoh kan beruk ni..sekali hambek korang..kena tembak dengan beruk..nasib baik tak kena..lari lintang pukang..padan muka..diaorang tak tengok cerita planet apes kot..haha...


4 comments:

  1. haa..memainkan lagi beruk tu, sekali dia naik anginnn amik haa... :)

    ReplyDelete
  2. smart giler beruk nie!! cute lak...hahaha part last dia angkat tgn tu mmg smart!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)