Reaksi orang asli ketika bertemu orang kulit putih pertama kali.

Reaksi puak toulambis,amazon ketika pertama kali bertemu orang kulit putih..takut pulak bila dia pegang tangan camera man tu..huhu..biasa la tu..dah biasa tengok hitam..sekali jumpa manusia kulit putih..mesti la jakun dan ada rasa terancam sikit..kalau tak caya,cuba kita jumpa alien buat pertama kali..bos yakin kita semua jadi jakun..hahaha...!! kalau alien wujud la.....



Kalau korang tengok video ni dan dengar betul-betul lagunya..korang akan dengar penyanyi ni sebut "awan nano aww, awan nano aww ,awan nano yeah.."awan nano awan nano awan nano ~ ~ ~ hahaha..!!






3 comments:

  1. Awan nano? haha.. Peminat Hafeez lah tok.. hahaa..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Mereka itu ibarat kita yang sewaktu zaman bayi atau kanak2 yang teruja untuk mempelajari sesuatu yang baru...

    Mereka juga adalah saudara kita yang bertebaran ke seluruh pelusuk muka bumi sejak sejarah Nabi Adam A.S dan anak-anak Baginda...

    Cuma nasib mereka lambat untuk terdedah dan menerima tahap ketamadunan tinggi manusia hari ini...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)