Robot untuk doktor gigi buat latihan

Macam-macam benda dah jepun ni cipta..robot ni untuk kegunaan doktor-doktor gigi training..robot ni siap boleh kelip-kelip mata lagi..dah la tu,pandai rasa sakit jugak...haha...nak tengok kepala robot ni geleng-geleng,hit readmore..hado vidio nyo..hehe...




2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)