Video drama juvana tv3 episod 11

juvana
Selamat menonton…kalau tak silap bos,drama juvana kat tv3 ni hanya tinggal 2 episod..bos pun terlepas tengok cerita ni malam tadi..apasal la diaorang tak buat drama juvana ni banyak episod macam cerita indonesia..kan best..hehe..
 

13 comments:

  1. vid tuh source dari mane eh?

    ReplyDelete
  2. hurm..cerita ni kte tak follow sgt tp kdg tu men tgk je wpn xphm sgt..hahaha

    ReplyDelete
  3. @bos

    owh...ingatkn dari blog info.darxniq.com...

    ReplyDelete
  4. @Finaz Jaafar

    memang kean follow dari awal..baru syok..hehe..

    ReplyDelete
  5. @darxniq

    hehe..apa apapun,blog darxniq memang mantop..! bila la blog ni nak jadi macm tu..

    ReplyDelete
  6. @bos

    kena selalu update entry la..heee..

    ReplyDelete
  7. @darxniq

    yaya..tapi kena ada ilmu seo sikit,baru makin cantek..hehe..

    ReplyDelete
  8. Aku mmg tiap2 minggu layan Juvana nii.. best kowwttt.. ;)

    MySuaraBlog: Fakta atau Auta?

    ReplyDelete
  9. @ZWAN SABRI

    memang best sgt..harap diaorang buat sambungan cerita ni..

    ReplyDelete
  10. Mmg best pun.teringat lak kisah2 silam aku,

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)