Malaysia vs chelsea live streaming | watch online der..

Live streaming chelsea vs malaysia | 8.45 malam 21 julai 2011

Tak sabar rasa nya nak tengok pemain malaysia menjaringkan gol malam ni..haha..harap-harap chelsea tewas la ye..kah kah kah..kalau boleh bagi malaysia free kick banyak-banyak malam nanti..sebab syafiq kan terer free kick..hehe..tunggu je la malam ni..kalau astro tak da siaran langsung,tengok kat sini je la kan..

1 comment:

  1. Analisa perlawanan ada di sini...

    http://wacanaku2009.blogspot.c​om/2011/07/keputusan-dan-anali​sa-malaysia-vs.html

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)