Ranking busuk bos di ping.busuk.org | o yeah !!

Fullscreen capture 30-Jun-11 81013 PM
Dapat tahu perkara ni dari blog  cikgu dahlia tadi..kepada sesiapa yang belum tahu akan kewujudan ping.busuk ni boleh pergi link ni..ping.busuk ni tempat ping entri blog yang akan membantu entri korang dengan pantas dikesan robot  google..hehe..dah lama dah bos pakai ping.busuk ni.sekarang ni,ping.busuk dah buat ranking untuk blog-blog yang mempromosikan website busuk melalui kiraan pageview..nak tengok senarai ranking terkini kilik sini.bawah ni bos dah screen shot kan untuk korang senarai ranking ping.busuk..blog bos yang no.20 tu hah…haha..dan buat pertama kali dalam hidup bos,tengok ranking 0 !! haha..selalunya yang paling atas 1 kan..yang ping.busuk punya 0 paling tinggi..iaitu blog cikgu dahlia..hehe..tahniah cikgu..!! tak lupa jugak kepada bos sendiri..tahniah bos !! hahaha….

Fullscreen capture 30-Jun-11 81007 PM

11 comments:

  1. a'ah la.. ada laaa.. yg ke-101. esok2 mesti menjunam jd 202. ahhahaa..

    ReplyDelete
  2. pergh ruginye lame tnggl kan busuk tu..da lame join tp x prnh ping blog kt situ..xpe2..tunggu..hahha..btw congrates..power2..

    ReplyDelete
  3. ping mmg best!! haha.. jom lg luar biasa!!

    ReplyDelete
  4. tq bebeh...hehe

    eh, blogspot xleh masuk?? xfahamm...
    sis oke jer..
    ke yg ada url blogspot..td bukak oke je67

    ReplyDelete
  5. @marina anakcikbob

    haha..boleh naik tu..dia kira pageview..

    ReplyDelete
  6. @Ecah Shafiee

    bos suka main ping2 ni..haha..thanks ecah..

    ReplyDelete
  7. @DaHLia

    thnks sis.. a ah..dah ok dah skrg ni..dari pagi tadi dh takleh bukak dashboard blogspot.nak komen sesama blogspot pun tak dapat.

    ReplyDelete
  8. laaa, barulah tahu apa fungsi busuk ni. ingatkan untuk apa~

    ReplyDelete
  9. @Yong Sofea
    haha..cepat2 ping entri kat sana..

    ReplyDelete
  10. tao tau ajer ade kat situ ..hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)