Siapa nak buat akaun google+ mari sini.

Semalam dapat jemputan buat akaun google+ dari wiwie sazali sapa-sapa yang belum tahu apa google+,sila lah google ek..hehe..
maka dengan ini,bos pun nak guna la kuasa menjemput yang diberikan google ni..tak tau pulak berapa limit dia..tapi yang penting,sapa letak dulu email dia dekat ruangan komen entri ni,dia la yang dapat..cepat-cepat..jadilah yang terawal memiliki akaun google+..


9 comments:

  1. eh takde org lagi.. ni emel kawan invite la ye.. fariq990@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Ok.. Invite jak.. amirkhn69@gmail.com, propelarkapal@gmail.com

    ReplyDelete
  3. boleh send invitation kat saya tak?

    fidaerina@gmail.com

    thx

    ReplyDelete
  4. bos, bleh tak invite ak skali..hehe

    akpemasar@gmail.com

    tq..:)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)