Gaya unik 2 peninju dalam aksi final

Assalamualaikum..pertama sekali bos nak minta maaf sebab lama dah tak update blog..hehe..walaupun lama tak update,blog ni masih ada jugak penghuninya walaupun tak ramai..okok..kali ni kita tengok macam mana dua orang peninju ni melakar sejarah dalam aksi final dengan gaya diaorang tersendiri..memang sempoi gila...haha...!!



video

5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)