Ratu Cantik | Tipah Tertipu !!

Cantik tak? ehem..cantik memang cantik,tapi diaorang semua ni versi halkum punyalah...hahaha..pertandingan berlangsung di Thailand..Thailand memang popular dengan modifikasi jantina ni..bukan ubahsuai luaran je,sampai dalaman pun diubah jugak..ish ish ish..















p/s : sekali pandang boleh terpikat tengok diaorang ni..2 kali pandang kalau masih terpikat jugak,ada masalah otak kanan la lelaki tu..muahaha..

9 comments:

  1. humangaih..skali tgk memang terpikat..
    ni kt Thailand la ni kan..huhu

    ReplyDelete
  2. kah kah kah. entah ape laaa dorang ni

    ReplyDelete
  3. cian la kt org2 mcm ni..xleh terima diri seadanya~~

    ReplyDelete
  4. Bukan Tipah je yang tertipu... Aku gak hampir hampir tertipu. Sekali pandang, rasa-rasanya nak ambil baldi tuk sambut air liur... dua kali pandang... hilang mode, rasa nak muntah... hampeh.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)