iPhone Serbaguna...

Iphone ni bos kategorikan sebagai Iphone serbaguna..sebab ianya ditambah aksesori yang boleh menyenangkan kita membuka tudung botol..!! hehe...juga boleh digunakan untuk buka tin..?? buka tin perlu pakai aksesori ke?? haha..jari mahal kot..takut kuku patah...hihi..tekan readmore kalau nak tengok aksesori iphone canggih ni k...sekian terima kasih..









Canggih kan..........nak iphone4 sebijik!!!!

6 comments:

  1. hohoho tp risau gak jahanam iphone ni kalau digunakan mcm2.. haha

    ReplyDelete
  2. haha..kalau hp lain tak yah tambah ekseseri pon..
    bley guna terus..

    ReplyDelete
  3. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    mmg serba guna betul lahhhh boleh bukak tutup botol ganaz habis

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)