Cikgu Shida Gila..!! Betul Ke ??

 Cikgu Shida


As-salam...korang mesti dah kenal siapa cikgu Shida ni kan...cikgu yang terkenal dengan video mimingnya...kepala cikgu ni betul-betul gila la..haha...bos suka orang macam ni...gila-gila!!! adakah cikgu Shida ni mempunyai perangai gila-gila, atau dia memang mempunyai tekanan perasaan yang amat tinggi.(gila)??



 Antara sumber-sumber yang mengatakan Cikgu Shida mengalami tekanan jiwa yang serius :


 klik gambar untuk nampak lagi besar punya...


Haa...betul atau tak bos tak tahu...berita cikgu Shida ni bos dapat kat blog Cikgu Dahlia..cikgu dahlia pulak dapat cerita ni dari Megat Azfar..


p/s : Harap-harap cerita ni tak benar..hehe..kalau benar sekalipun,marilah kita semua berdoa supaya Cikgu Shida ni sembuh seperti sedia kala..

6 comments:

  1. tak baik bersangke buruk ngn die..niat die baik nak heppy kan org tau..huhu..

    btw,peminat ckgu shida kate kan..ahaha

    ReplyDelete
  2. ntahnye, eii cubela pikir positif sikit. itu khidupan peribadi die.
    video die pon da bnyak epikan org.

    ReplyDelete
  3. kesian cikgu shida..aib kot..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)