Wiski Berperisa Kondom..!!!?



Maaf...bos bukan nak tolong iklankan arak k..bos cuma nak tunjukkan kat korang yang air pun ada perisa kondom...haha..dah takda perisa lain lagi ke diaorang ni nak buat air...buat la perisa Nangka ke....,perisa Langsat ke....,perisa Jering ke....,perisa...???perisa apa lagi ek?  Ahhh...macam-macam perisa lagi la,asalkan bukan perisa unik macam perisa kondom ni..macam mana la rasanya kondom ni ek? hahaha..





3 comments:

  1. hampes sungguh,
    ada gak produk camtu..
    ish3...

    ReplyDelete
  2. masyaallah...
    ha..mane bos dapat info ni?..
    beli la 2..ahaha

    ReplyDelete
  3. adehh....mcm2 ada skrg ni
    kdg2 tu tergelak jgk tgk jenama barangan di pasaran..dh pelik2..
    hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)