Khas Untuk Kaum Hawa | Berhati-hati Beli Tuala Wanita !!

Salam...hari ni bos nak ceritakan perkara pelik yang berlaku kat negara China.benar atau tidak bos tak pasti sebab cerita ni bos dapat semasa bos sedang berenang-renang kat laman sosial Facebook baru je tadi..haha..cerita ni mengisahkan seorang pelajar wanita berumur 17 tahun mengalami muntah-muntah seperti orang mengandung..pelajar ni berasal dari keluarga yang miskin dan bapanya pulak berkerja menjual tuala wanita...



Oleh kerana banyak tuala wanita yang dijual bapanya expired,bapanya memberi secara percuma  tuala wanita tu kepada anak dan isterinya bagi mengelakkan pembaziran..haha..takkan nak jual pulak benda expired tu kan..di pendekkan cerita,selepas beberapa bulan,pelajar wanita ni merasa loya tekak macam orang mengandung..dengan pantas bapanya bawak pergi jumpa doktor untuk mengenal pasti penyakit apa yang dialami anaknya itu..doktor memberitahu bahawa anak nya telah mengandung..


Pelajar wanita ni berasa hairan kerana dia tidak mempunyai teman lelaki dan tidak pernah mengadakan hubungan seks...jadi,untuk mendapatkan lebih kepastian,doktor pun scan la pelajar ni...dan apa yang mereka jumpa teramat-amatla mengejutberukkan..pelajar tersebut sedang mengandungkan 20 ekor anak tikus!!! fuyooo..( pandangan doktor: mungkin ketika period telur-telur tikus itu telah disenyawakan dan masuk dalam ovari pelajar tersebut....mungkin je..tak leh percaya 100%)


Sambung lagi...doktor terpaksa membuat pembedahan untuk mengeluarkan anak-anak tikus tersebut kerana didapati tikus tu telah tumbuh gigi dan dikhuatiri tikus tu akan memakan semua organ dalaman pelajar wanita malang ni..dan hasil selepas pembedahan tersebut,pelajar ni tak boleh nak mengandung lagi sebab  dalam perut dia dah kena tonyoh-tonyoh dengan doktor untuk membuang kotoran yang dikhuatiri mempunyai virus tikus yang merbahaya..


Amaran Keras ! : Jangan guna barangan expired..kepada kaum hawa pulak,periksa dulu tarikh luput tuala wanita anda sebelum membelinya..berjaga-jaga sebelum terkena kan...


Dua gambar anak-anak tikus selepas pembedahan..


Comel! eeeee......








8 comments:

  1. @chentamiera

    bos pun geli dengan tikus ni..haha...takut dia lompat masuk dalam baju...

    ReplyDelete
  2. Siannya bdk tu...gara2 tuala wantita

    ReplyDelete
  3. tu semua sbb pakai pad biasa... anda tahu x apa bahan2 yg digunaka utk buat pad biasa ni...? bahan2nya ialah paper kitar semula n kulit kayu...

    ReplyDelete
  4. salam cik chentamiera... tau x dari mana datang anak tikus tu...? dan tau x apa bahan yg digunakan utk buat pad yg dijual kat kedai tu...?

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)