Tempat Lahir : Tepi Jalan..


Hehe..situasi ni berjaya dirakam oleh kamera sang Google..seorang perempuan berjaya melahirkan bayi di tepi jalan..tu la...kalau tengah tunggu masa,jangan sibuk nak pergi mana-mana...Duduk rumah diam-diam..kan dah terberanak tepi jalan....tapi,anak dia ni kira untung la...sebab,bukan senang nak dapat tempat lahir tepi jalan ni...hanya mereka-mereka yang terpilih sahaja...hahaha...nantikan,,,dalam banyak-banyak borang,,,mesti borang dia yang spesial...tempat lahir : Tepi Jalan...hihi...


10 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)