Kerja Paling Best...Hihi


Ha..ni la dia kerja paling best tu...bukan pengacara ek..yang jadi patung 2 bijik tu..haha...mesti korang tertanya-tanya,"apa yang best nya jadi patung tu?" jawapannya kat bawah ni k..bos nak bawak family pergi jalan-jalan cari makan jap..walaupun tak sedap badan,namun bos gagahi jua demi family yang tercinta...huhu...




Haha...lelaki yang paling suka kerja ni...sampai merah hidung mamat ni..Astaga...

4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)