Cukur Rambut Tak Guna Pencukur...Merbahaya...

Ceh ceh ceh...mesej sama siapa tu apek...? macam cuak je muka apek ni...nak tau sebab apa muka apek ni nampak cuak? sebab dia tengah tunggu nak bercukur rambut dengan si pencukur terhebat di sebuah perkampungan di China..nak tau sebab apa bos gelar barber ni terhebat? tekan readmore..dijamin hebat!!



Tukang cukur hebat sedang membasahkan rambut apek yang sedang dilamun debaran menanti saat dicukur..


 Tadaaa~~~~hebatkan.....pakai sabit tu~~..hehe..





 Adeh adeh adeh....!!! sakit kot...




Fuhh...terpancar kelegaan pada wajah apek ni...

4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)