China Oh China..

China oh China...ikut suka korang je nak ubah jenama orang lain ek..tapi kadang-kadang,lucu jugak bila tengok nama yang China buat ni..adidas jadi adadas pulak.....haih...acuan kuih betul la China ni..hahaha..










p/s : tiru-tiru pun,laku jugak barang made in China ni kan...hehe..kaya la tauke adadas tuu...

3 comments:

  1. kenkadang dni beli gak yang made in china ni. hehe... asal cun dni rembat :p

    ReplyDelete
  2. kahkahakha..sukati die jee ekk..mmg suke ikot laa..xfaham ngn china..tapi negara die laa maju:)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)