Cara Mengelak CD/DVD Player Dalam Kereta Di Curi..

Senang je caranya..buatkan satu kerangka yang nampak seakan-akan sudah di curi..haha..dah sah-sah pencuri tak berminat lagi...amacam? cantik tak idea ni..hehe..kalau tak faham,tekan readmore untuk bagi faham k...






p/s : sesiapa yang tak faham cara ni,tengok kat ruangan komen k..

4 comments:

  1. @Anip™

    Cd player sekarang kan ada yang boleh cabut kat depan..macam pendrive jgk la..lepastu awak buat la satu rangka yang koyak rabak macam kat dalam gambar tu..letak 2 3 wayar yang nampak macam dh rosak..lepastu lekat kat tempat cd player tu..kan nampak mcm dh kena curi kan...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)