Pengikat | Getah Rambut Buatan China


Apa yang pelik tentang pengikat/getah rambut ni? Pernah tak kita guna atau terbeli getah rambut ni? Adakah korang tahu apa isi kandungan getah rambut ni? tak mau banyak tanya dah...korang tengok la sendiri..







Alamak !! memang betul-betul kitar semula la negara China ni...bagi sesiapa yang pernah pakai getah rambut ni,jangan pakai lagi..rupa-rupanya selama ni yang berwarna-warni kat kepala budak-budak kita ada serpihan KONDOM..huhu..

8 comments:

  1. errrk
    cane nih..dah beli byk getah rmbut buatan china ni

    ReplyDelete
  2. @ika~~

    cuba check dulu..klau ada si kondom tu,jangan pakai..hehe

    ReplyDelete
  3. Fuhhh Tak SangKA Lak.... mEkasih Atas inFo Tu...

    ReplyDelete
  4. heheh, ade baca juga dulu2 entri ni, mcm2 la cina ni

    Terkini : Enter

    ReplyDelete
  5. macam pernah nampak jer entry ni...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)