Selamat Hari Jadi Abdul Aziz..!!

 22 November 1987,lahirnya seorang bayi kurus yang diberi nama Abdul Aziz..
Setelah 23 tahun berlalu,bayi kurus berubah menjadi bapa sihat walafiat..haha..


Entri ni khas buat tuan punya blog azizbos.com..semoga panjang umur,murah rezeki,ramai anak,dan mudah-mudahan tercapai cita-cita nak jadi kaya!! hehe..tuan blog ni,saya sendiri la,sapa lagi...muahahahaha..selamat hari jadi aku..!!! 


p/s : perut macam bola daa.....huhu...

8 comments:

  1. 23 dah seorang bapa?
    hebaat..
    happy birthday bpk budak!

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun kelahiran! semoga dilanjutkan usia, dirahmati Allah dan dikurniakan kebahagiaan serta kejayaan dunia wal akhirat, amin

    :)

    ReplyDelete
  3. Happy bufday bOs... May Allah bless u..

    ReplyDelete
  4. hehehe....comel.. :D

    happy becoming birthday...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)