Mari Membaca...

Buku yang kat dalam foto di atas adalah keluaran SONY..aik..?SONY buat buku?? sebenarnya buku ni dibuat untuk pelajar-pelajar yang terlalu taksub main PSP..sampai terbawa-bawa di dalam kelas..jadi,untuk mengelakkan pelajar ni kantoi main PSP dalam kelas,SONY mengambil langkah drastik dengan mencipta buku ni..apa yang kena mengenanya buku ni dengan PSP? hit readmore untuk tengok jawapannya...hehe..bijak kepala hotak staff-staff SONY ni..boleh buat batu cincin..



 Hehe...faham dah kan...kalau lelama sangat main,kantoi jugak la...



 Siap ada tip-tip lagi dalam buku tu...


2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)