Duit Kertas Seringgit Untuk Dijual..| RM 1 Bernombor Siri Istimewa,Unik..

Nombor siri: 6853586
Salam..kepada yang berminat,atau anda mempunyai sahabat atau kenalan yang mempunyai hobi mengumpul duit-duit istimewa,bolehlah tinggalkan pesanan kat ruangan komen ni k..sebenarnya duit kertas seringgit ni sahabat bos yang punya..dia nak tahu berapa nilai duit ni..duit RM 1 ni mempunyai nombor siri yang dihitung dari atas atau dari bawah sama sahaja..tak faham?? cuba klik kat gambar tu..maaf sebab kualiti gambar kurang memuaskan sebab guna handphone murah je..huhu..ada 2 keping RM 1 ni k...entri ni akan sentiasa melekat kat blog bos ni sehingga ada yang berminat nanti..hehe..nak tolong sahabat bos punya pasal...bos jadi saksi 25 je..hahaha..saksi 25% macam dalam cerita 3 Abdul tu..

p/s: kepada sahabat bos,dah dapat pembeli tu ingat 25%........muahahaha...


 


Nombor siri : UG 8650568

Nombor siri: 8650568

Nombor siri:6853586


Jika berminat,tinggalkan pesanan dan email dekat ruangan komen..sekian terima kasih..

11 comments:

  1. no siri yang menarik.. maybe ada orang nak nanti.. tunggu je..

    ReplyDelete
  2. kat metro kajang ade 1 kedai yang beli duit2 cmni bro.. kekadang sampai riban la jugak dia amek.. pegi ah sane.. tp lupe pe name kedai tu.. huhuhu.

    ReplyDelete
  3. @macemellow

    metro kajang ek...kk..terima kasih..tapi kalau boleh nak mintak tolong awak dapatkan info lebih lagi tentang metro kajang tu boleh tak..?sebab bos kat Sarawak yang jauh ni..hehehe..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah, t lau ade mase boleh je tolong jenguk/amek no tpon utk bos.. papehal, i email/drop comment utk u.. :) bos org srwak ke? cne ktk diam bos? pndey kakar srwak x? hehehe/

    ReplyDelete
  5. hehe..bos orang srwak..kamek kat kuching nek tk..wa..orang selangor pandey kakar sarawak eh...pernah diam kat srwak ka?

    ReplyDelete
  6. hehehe. xdalah.. mek org tganu.. pandey nk kakar srwak.. hahaha. tunang mek org miri bh.. slalu g cnun juak.. yalah pndey kali.. terer x kmk? hahaha.

    ReplyDelete
  7. haha..patutla..tunang ngan org sarawak duhal..terer2...hihi..mun da masa mbak tunang gi jalan2 di kuching..

    ReplyDelete
  8. bos..aku ada duit singget nombo cun gak..
    bley tolong jual tak?

    ReplyDelete
  9. Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)