Awas!! | Teknik Mencuri Kereta Dengan Hanya Menggunakan Tin..


Barhati-hati ketika memandu...jika ada sesuatu yang pelik berlaku,jangan terus keluar dari kereta..kunci dari dalam,dan periksa melalui cermin-cermin yang ada kat kereta tu..kalau nak periksa jugak kat luar,pergi kat tempat yang ramai orang,lepas tu, kunci jangan lupa bawak sekali..macam-macam cara pencuri sekarang ni..teknik ni rasanya,belum diguna pakai lagi kat Malaysia ni kan..teknik langgar belakang kereta tu ada la kita dengar bulan-bulan yang lepas..jadi,,,sama-sama la kita berjaga-jaga k..bos sendiri pun lepas ni mesti keluar kereta bawak kunci sekali..hehe..jangan biarkan kereta anda dalam keadaan standby k..matikan enjin kereta sebelum keluar...ingat tu....

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)